Predstavitev

Pri podjetju Lescom, vaše potrebe razumemo

Veseli smo, da ste obiskali naše predstavitvene strani. Podjetje Lescom d.o.o. Medvode je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1991. Specializirani smo za trgovanje z lesom ter lesnimi izdelki. Zaposlujemo ekipo ljudi z različnimi interesi, vsem pa je skupna ljubezen do lesa ter dolgoletne izkušnje z lesom.

Ne glede na visoke cilje in usmerjenost na globalni trg, se trudimo tudi za integriranost v okolje, ekološko ozaveščenost ter zagotavljanje prijetnega delovnega prostora tako zaposlenim kot tudi partnerjem. Spodbujamo izobraževanje in usposabljanje, sledimo svetovnim smernicam, prilagajamo se trgu in potrebam poslovnih partnerjev, prav tako pa spodbujamo spoštovanje lesa kot materije in njegove edinstvenosti. Z racionalnim gospodarjenjem bo še dolgo tako. Vsaka vrsta lesa ima svoje značilnosti, ki usmerjajo njegovo uporabo.

Uspešnost podjetja je kombinacija dobrega sodelovanja znotraj podjetja, odnosa do partnerjev, zagotavljanje primernega delovnega okolja, neprestano izobraževanje in izpopolnjevanje ter vedno večja zavezanost okolju.
Vabimo vas, da nas obiščete v našem prodajno skladiščnem centru v Medvodah in skupaj bomo poiskali optimalno rešitev. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali pri vaši izbiri.
predstavitev-lescom
Predstavitev Lescom
Predstavitev Lescom
Predstavitev Lescom